Wie is de fotograaf


Mijn naam is Henk van Dorp en ik woon in het prachtige Oldebroek, een dorp in de kop van de Veluwe, ik ben geboren in 1958 en een getogen Veluwenaar
.
                                
Ons gezin bestaat, naast mij, uit, 3 dochters en 2 zonen. Stijnie 9 (mijn 1e vrouw) is helaas in juli 2012 overleden, maar ik mocht hertrouwen met Conny.
We hebben inmiddels  een 10 tal lieve kleinkinderen, die helaas niet helemaal naast de deur wonen. Helaas moesten Agnes en Reinier hun lieve Jasmijn in december 2015 weer aan God teruggeven.

Ruim 30 jaar ben ik werkzaam geweest op de financiele administratie van Pouw automobielbedrijven en vanaf 16 november 2010 ben ik werkzaam als debiteurenbeheerder bij Lease Unlimited, wat in 2014 is overgenomen door VWPFS.
Al langere tijd had ik de gedachte om een eigen website te maken en zodoende wat van  mijn foto's te laten zien. Omdat ik een deel van  2010 zonder werk zat, was er tijd en de gelegenheid om deze wens te realiseren.

Overige hobby's zijn fietsen (vaak via knooppuntroutes), wandelen, lezen, bezig zijn op de computer met allerlei programma's gerelateerd aan de hobby's en ook in het beheer van de PC ben ik geinteresseerd.
Hiernaast ben ik lid van het chr. mannenkoor Salvatori in Nunspeet.

Met deze hobby's probeer ik een deel van mijn tijd bezig te zijn, maar waak er voor dat niet alle tijd hierin op gaat (is niet altijd makkelijk).
Ook wil ik een deel van mijn tijd wijden aan het lezen van de bijbel, Gods woord, en/of boeken die hierover wat te zeggen hebben.
Ik wil ook hier getuigen van God's goedheid en iedereen oproepen om Hem te dienen en God de eer en de lof te brengen.
Hij kan en wil mensen die belijden dat ze hebben gezondigd, hun zonden vergeven.
Wij mogen ook met alle moeite en met al ons verdriet tot God komen.   Werp al uw bekommernis op Hem, want Hij zorgt voor u (1 petrus 5 vs 7).